Proclaimer en privacy

 

Op deze pagina vindt u een korte proclaimer met betrekking tot de informatie op de website en de omgang met persoonsgegevens. De VriesVellenga Leenknegt Notarissen is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Wij doen onze best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Wij streven ernaar wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op onze website.

Merkt u dat er iets niet klopt?

Heeft u gemerkt dat er iets niet klopt of dat er onjuiste informatie op onze website staat, laat het ons dan alstublieft meteen weten. Dan kunnen we het, indien nodig, corrigeren.

Werkt er iets niet goed?

Merkt u dat er iets niet goed werkt? Kunt u niet op de benodigde pagina komen? Dan is er misschien een technische storing. Wilt u ons even waarschuwen? Alvast bedankt en bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Foto’s op onze website

Op onze website worden voornamelijk sfeerbeelden gebruikt die zijn aangekocht via Shutterstock.

Links naar externe internetpagina’s

Deze website bevat links naar externe internetpagina’s. De VriesVellenga Leenknegt Notarissen is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetpagina’s waarnaar wij op onze website verwijzen. Dat geldt ook voor internetpagina’s die linken naar onze website. Ons privacybeleid is alleen van toepassingen voor onze eigen internetpagina’s.

Privacy

Binnen deze proclaimer valt ook uw privacy. Met uw persoonsgegevens gaan wij altijd zorgvuldig om. Wij gebruiken alleen gegevens die u zelf opgeeft. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend voor het uitvoeren van onze werkzaamheden. Waaronder werkzaamheden zoals:
• Het versturen van offertes op aanvraag.
• Het versturen van de nieuwsbrief.
• Klanten informeren over de voortgang van werkzaamheden, onder andere via de e-mail.