Contact

Wilt u een huis (ver)kopen, een samenlevingscontract of testament opstellen of een eigen bedrijf beginnen?

Bij ons kunt u altijd terecht voor onafhankelijk en deskundig advies op maat. Dankzij onze brede juridische kennis kunnen wij uw vragen meestal direct beantwoorden. Wij zijn actief in meerdere rechtsgebieden, onder andere in familierecht en onroerend goed. Samen hebben wij ruim 100 jaar notariële ervaring. Onze ervaring en kennis zetten wij graag in om u te ondersteunen bij alle belangrijke beslissingen in uw leven.

Heeft u onze hulp nodig?

Bel of mail ons gerust als u meer wilt weten over onze diensten, maak vandaag nog een afspraak. U kunt ons elke werkdag (maandag t/m vrijdag) bereiken van 08.30 tot 17.00 uur.

033 – 450 70 90       [email protected]

Ons kantoor is goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Parkeren is gratis.

Routebeschrijving


  • Spacelab 33 (3824 MR) Amersfoort

Offerte opvragen

Via onze website kunt u direct een offerte opvragen. Gratis en vrijblijvend.

Wij streven ernaar uw aanvraag dezelfde werkdag te behandelen. Meestal nemen wij even telefonisch contact met u op voordat wij een offerte toesturen. Op die manier krijgen wij een beter beeld van uw wensen en kunnen we alvast kennismaken. Daarnaast lichten wij onze werkwijze even toe.

Handig: al onze (contact)gegevens op een rij

Bezoekadres
De VriesVellenga Leenknegt Notarissen
Spacelab 33
3824 MR Amersfoort

Of bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

Bellen en mailen
033 – 450 70 90       [email protected]

Bankrelatie

ING Bank
NL67 INGB 0662 8825 55

De rekening staat op naam van Derdengelden De VriesVellenga Leenknegt Notarissen en wordt uitsluitend gebruikt voor derdengelden.

Koninklijke Notariële BeroepsverenigingKoninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Wij zijn lid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Dat betekent dat wij werken volgens de beroeps- en gedragsregels van de KNB. In het kort komen die hier op neer: een (kandidaat-)notaris moet deskundig, onafhankelijk en integer handelen. Daarnaast moet hij zijn kennis op peil houden.

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klanten waarderen onze klantvriendelijke aanpak gemiddeld met een dikke 9!

Professioneel met een personal touch. Snelle afhandeling van alles rondom de koop van ons huis. Het leek onmogelijk om de passeerdatum te halen, maar dankzij de inzet van zowel de bank als de notaris is het onmogelijke toch mogelijk gemaakt!

Lisa en Kees de Jong