Snel een betrouwbare notariële akte nodig?
Wij zijn ervaren én actief in meerdere rechtsgebieden.
Maak een afspraak bij ons kantoor in Amersfoort.
033 – 450 70 90 info@vvlnotarissen.nl

Ons kantoor

Wij houden van ons vak en van onze klanten. Zo eenvoudig is het.

Hoe dat zo komt, vertellen wij u graag. Maar liever stellen wij ons eerst aan u voor. Zo leert u ons kennen en ziet u wie De VriesVellenga Leenknegt Notarissen zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn al een tijd actief als notaris in Amersfoort en omgeving. In 2009 hebben onze drie (oud-)notarissen hun krachten gebundeld. Sindsdien heten wij De VriesVellenga Leenknegt Notarissen. Ons kantoor is actief in meerdere rechtsgebieden en samen hebben wij ruim 100 jaar notariële ervaring.

Onze ervaring en kennis zetten wij graag in om onze klanten te ondersteunen bij alle belangrijke beslissingen in hun leven. Wilt u een huis (ver)kopen, een samenlevingscontract opstellen of een eigen bedrijf beginnen? Bij ons kunt u altijd terecht voor onafhankelijk en deskundig advies op maat. Wij behandelen alle vragen en verzoeken met evenveel zorg en aandacht. Wij denken met u mee, beantwoorden uw vragen snel en in gewoon Nederlands. Wij zijn betrokken, altijd, bij elke stap van het proces. Zo zijn wij gewoon. Uw notariële akten maken wij snel én vakkundig op. Dat doen wij gewoon.

Klanten waarderen onze klantvriendelijke aanpak gemiddeld met een dikke 8!

Dit zeggen onze klanten

“Professioneel met een personal touch.”
“Snelle afhandeling van alles rondom de koop van ons huis.”
“Het leek onmogelijk om de passeerdatum te halen, maar dankzij de inzet van zowel de bank als de notaris is het onmogelijke toch mogelijk gemaakt!”

Heeft u onze hulp nodig?

Wij hebben ruime ervaring als notaris in onder andere familierecht en onroerend goed. Dankzij onze brede juridische kennis kunnen wij u ondersteunen bij alle belangrijke beslissingen in uw leven. Uw vragen kunnen wij meestal direct beantwoorden.
Waarmee kunnen wij u helpen?
Uw huis en hypotheek? Uw samenlevingscontract? Uw nalatenschap of levenstestament? Uw eigen bedrijf?

Heeft u verschillende vragen en meerdere akten tegelijkertijd nodig?
Ook dat kan. Wij zijn een hecht team en werken goed samen. We kunnen diensten gemakkelijk combineren. Dat is voor u ook prettig, want u bespaart vaak tijd en geld.

Bel of mail ons gerust als u meer wilt weten over onze diensten, maak vandaag nog een afspraak.

contact - telefoon - VVL Notarissen Amersfoort 033 – 450 70 90

contact - mail - VVL Notarisseninfo@vvlnotarissen.nl

U bent van harte welkom in ons kantoor in Amersfoort. Ons kantoor is goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Parkeren is gratis.

Of vraag direct via onze website een offerte op. Gratis en vrijblijvend.

Offerte opvragen

Koninklijke Notariële Beroepsvereniging

Koninklijke Notariële BeroepsverenigingWij zijn lid van de Koninklijke Notariële Beroepsvereniging (KNB). Dat betekent dat wij werken volgens de beroeps- en gedragsregels van de KNB. In het kort komen die hier op neer: een (kandidaat-)notaris moet deskundig, onafhankelijk en integer handelen. Daarnaast moet hij zijn kennis op peil houden.

Notaris (in het) Nieuws

Nieuwe ontwikkelingen op notarieel gebied zijn er voortdurend. Wij schrijven er over in onze nieuwsbrief die wij ieder kwartaal versturen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Dat kan.

Schrijf u in voor onze online nieuwsbrief.
Inschrijven kost niets en uw e-mailadres gebruiken wij alleen voor het versturen van onze nieuwsbrief.

Soms zijn wij zelf in het nieuws!

Onze notaris Fokko Vellenga was te gast in het SBS6-televisieprogramma Alles over wonen. Wij vinden het een goed interview ☺.