Ons kantoor

Wij houden van ons vak en van onze klanten. Zo eenvoudig is het.

Hoe dat zo komt, vertellen wij u graag. Maar liever stellen wij ons eerst aan u voor. Zo leert u ons kennen en ziet u wie De VriesVellenga Leenknegt Notarissen zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn al een tijd actief als notaris in Amersfoort en omgeving. In 2009 hebben onze drie (oud-)notarissen hun krachten gebundeld. Sindsdien heten wij De VriesVellenga Leenknegt Notarissen. Ons kantoor is actief in meerdere rechtsgebieden en samen hebben wij ruim 100 jaar notariële ervaring.

Onze ervaring en kennis zetten wij graag in om onze klanten te ondersteunen bij alle belangrijke beslissingen in hun leven. Wilt u een huis (ver)kopen, een samenlevingscontract opstellen, een eigen bedrijf beginnen of uw bedrijf over laten nemen? Bij ons kunt u altijd terecht voor onafhankelijk en deskundig advies op maat. Wij behandelen alle vragen en verzoeken met evenveel zorg en aandacht. Wij denken met u mee, beantwoorden uw vragen snel en in gewoon Nederlands. Wij zijn betrokken, altijd, bij elke stap van het proces. Zo zijn wij gewoon. Uw notariële akten maken wij snel én vakkundig op. Dat doen wij gewoon.

Heeft u onze hulp nodig?

Wij hebben ruime ervaring als notaris in onder andere familierecht en onroerend goed. Dankzij onze brede juridische kennis kunnen wij u ondersteunen bij alle belangrijke beslissingen in uw leven. Uw vragen kunnen wij meestal direct beantwoorden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u verschillende vragen en meerdere akten tegelijkertijd nodig?
Ook dat kan. Wij zijn een hecht team en werken goed samen. We kunnen diensten gemakkelijk combineren. Dat is voor u ook prettig, want u bespaart vaak tijd en geld.

Bel of mail ons gerust als u meer wilt weten over onze diensten, maak vandaag nog een afspraak.

033 – 450 70 90    [email protected]

Vraag direct via onze website een offerte op. Gratis en vrijblijvend.

Offerte opvragen

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Koninklijke Notariële Beroepsvereniging
Wij zijn lid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Dat betekent dat wij werken volgens de beroeps- en gedragsregels van de KNB. In het kort komen die hier op neer: een (kandidaat-)notaris moet deskundig, onafhankelijk en integer handelen. Daarnaast moet hij zijn kennis op peil houden.

Professioneel met een personal touch. Snelle afhandeling van alles rondom de koop van ons huis. Het leek onmogelijk om de passeerdatum te halen, maar dankzij de inzet van zowel de bank als de notaris is het onmogelijke toch mogelijk gemaakt!

Lisa en Kees de Jong