Themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht

Er zijn een heleboel dingen die mensen zelf al kunnen regelen en die het de nabestaanden een stuk gemakkelijker kunnen maken. Daarbij gaat het niet alleen om de keus voor begraven of cremeren, welke kist of welke muziek, maar ook om zaken als een testament, het benoemen van een executeur, het opnemen van een uitsluitingsclausule en het besparen van erfbelasting. Om deze zaken bespreekbaar te houden, houdt Heidi Stitselaar-van Dijk van De VriesVellenga Leenknegt Notarissen te Amersfoort en Ciska Hogenbirk en George Borstlap, uitvaartverzorgers bij coöperatie DELA maandag 11 september een:

THEMABIJEENKOMST UITVAART & ERFRECHT

Maandag 11 september | 14.00 uur

Tijdens de themabijeenkomst geven onze uitvaartverzorgers en de notarissen van De VriesVellenga Leenknegt Notarissen uit Amersfoort u daarom antwoord op vragen als:

• Wat kan ik zelf al regelen rondom het laatste afscheid?

• Hoe leg ik mijn wensen vast?

• Wie zijn mijn erfgenamen?

• Hoe bespaar ik erfbelasting?

• Hoe kan ik belastingvrij schenken?

• Wie regelt alles na mijn overlijden?

Uitvaartcentrum De Haan en Van de Kamp DELA

Mozartweg 58 | Amersfoort

Aanmelden

Meld u zich vóór 8 september aan via mailto:jtemming@dela.org of 06 20 01 85 31.

Deelname is gratis.