BV

De VriesVellenga Leenknegt Notarissen verzorgt de inbreng van uw onderneming in een bv en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. U wilt immers liever bezig zijn met ondernemen! Ook staan onze specialisten u graag terzijde bij andere zaken die moeten worden vastgelegd, denkt u aan uitgifte van aandelen, het wijzigen van statuten of een levering van aandelen.

Wij zijn van mening dat u meer van uw notaris mag verwachten dan alleen díe kennis en diensten waarvoor zijn tussenkomst wettelijk vereist is. De VriesVellenga Leenknegt Notarissen gaat dan ook verder in advisering en informatievoorziening. Heeft u vragen naar aanleiding van belangrijke ontwikkelingen in ondernemersland of heeft u behoefte aan meer informatie hierover dan kunt u altijd vrijblijvend een gesprek aangaan met één van onze specialisten.

Wist u dat…
wanneer een nieuw opgerichte bv een contract afsluit, terwijl deze bv nog niet is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, de bestuurder persoonlijk aansprakelijk is? Daarom zorgt De VriesVellenga Leenknegt Notarissen dat na het passeren van de akte van oprichting, deze zo snel mogelijk wordt verwerkt bij de Kamer van Koophandel. Op uw verzoek kunnen wij uw nieuwe opgerichte B.V. ook online laten registreren bij het handelsregister van de KvK.

Heeft u vragen over BV?

mr. Susanna Kolk
Kandidaat Notaris

Bel 033-4502088 of
mail naar [email protected]